Dodání zdarma od 800,00 Kč

Ochrana displeje mobilního telefonu

( počet produktů: 26 )

Zajímá vás, jak ochránit displej telefonu Samsung Galaxy S24 Ultra 5G? Postarejte se o ochranu jeho displeje výběrem tvrzeného skla pro Galaxy S24 Ultra. Instalací ochranného skla nebo fólie snížíte riziko mechanického poškození obrazovky. Jedná se o malý výdaj a ochrana vašeho telefonu S24 Ultra se výrazně zvýší. Internetový obchod All4Mobi.cz nabízí širokou škálu produktů, které chrání nejen displej telefonu Samsung Galaxy S24 Ultra, ale také fotoaparát smartphonu. Přesvědčte se o tom sami!

Koupili jste si telefon Galaxy S24 Ultra a hledáte ochranu displeje? Nemohli jste být na lepším místě. Vyberte si z naší nabídky pro Samsung Galaxy S24 Ultra 5G. Pořiďte si sklo nebo ochrannou fólii na displej a poskytněte mu téměř kompletní ochranu před poškozením. Nedovolte, aby se váš displej, který je zdaleka nejpodstatnější součástí vašeho smartphonu, poškodil. Výběrem skla nebo fólie z obchodu All4Mobi.cz si můžete být jisti, že kupujete nejen technicky kvalitní výrobek, ale také za dobrou cenu, takže si můžete dlouho užívat klidu!

Pouze zobrazit Pouze zobrazit
BarvaBarva
+ Rozbalit- Skrýt
ZnačkaZnačka
Typ výrobkuTyp výrobku

Koupili jste si Galaxy S24 Ultra a hledáte ochranu displeje?
Nemohli jste být na lepším místě. Vyberte si z naší nabídky pro Samsung Galaxy S24 Ultra 5G. Pořiďte si sklo nebo ochrannou fólii na displej a poskytněte mu téměř kompletní ochranu před poškozením. Nedovolte, aby se váš displej, který je zdaleka nejpodstatnější částí vašeho smartphonu, poškodil. Výběrem skla nebo fólie z obchodu All4Mobi.cz si můžete být jisti, že kupujete nejen technicky kvalitní výrobek, ale také za dobrou cenu, takže si můžete dlouho užívat klidu!

Odolné a plně kompatibilní sklo pro Samsung Galaxy S24 Ultra 5G

Displej je jednou z nejdůležitějších a zároveň nejcitlivějších částí chytrého telefonu. K čemu by byl chytrý telefon dobrý, kdyby ne k displeji. Lidé se dělí na dvě skupiny. Ti, kteří nechtějí mít na displeji telefonu Samsung Galaxy S24 Ultra jediný škrábanec, aby mohli sledovat své oblíbené seriály a videa v té nejlepší možné kvalitě, a ti, kteří rádi žijí život na hraně, cítí adrenalin a vzrušení, aniž by využívali jakoukoli ochranu displeje. Myslíme si však, že zajistit, aby byl náš displej v co nejlepším stavu, je nesmírně důležité, a pokud chce někdo pocítit vzrušení z používání smartphonu, může sledovat videa z lezení na vysoké objekty bez jištění nebo nějaký horor. Pokud jste si Samsung ještě nekoupili, pak vás možná napadne otázka, zda má Galaxy S24 Ultra na displeji předinstalovanou fólii. No, společnost Samsung na displej modelu S24 Ultra 5G žádnou fólii nenamontovala, takže pokud se chystáte k jeho koupi, pak vám vřele doporučujeme prohlédnout si naši nabídku skel a ochranných fólií v obchodě All4Mobi.

Je lepší koupit pro Galaxy S24 Ultra tvrzené sklo, nebo fólii? Nebo snad UV sklo?

Jistě jste si všimli, že máme velmi širokou nabídku skel a fólií pro Samsung S24 Ultra. Jak se v ní neztratit a jak poznat, které řešení je pro vás to pravé? S vysvětlením již spěchám.
Ochranná fólie pro Samsung Galaxy S24 Ultra - Jedná se o nejtenčí řešení vytvořené pro lidi, kteří chtějí chránit displej, aniž by zvětšili jeho tloušťku. Hlavní výhodou ochranné fólie pro smartphone je, že se při pádu nerozbije, a proto déle vydrží. Chrání však spíše displej před poškrábáním než před poškozením.

Hydrogelová fólie pro Galaxy S24 Ultra - Jedná se o o něco tlustší provedení než ochranná fólie. Vyznačuje se tím, že má povlak, který zpříjemňuje rolování prstem po displeji a že drobné škrábance se po krátké době vstřebají.

Tvrzené sklo pro S24 Ultra - Pokud chcete komplexní ochranu displeje, je nejlepší volbou tvrzené sklo. Tvrzené sklo má tvrdost 9H na Mohsově stupnici, což znamená, že velmi dobře absorbuje nárazy a chrání obrazovku před rozbitím. To však neznamená, že tvrzené sklo je nezničitelné. V případě pádu je možné, že se sklo rozbije, ale váš displej zůstane nepoškozený. Nabízíme také sklo pro S24 Ultra s rámečkem, který usnadňuje rovnoměrné upevnění skla. Můžeme vás však ujistit, že se nemusíte obávat instalace našich skel. Jakékoli z nich lze snadno nainstalovat v pohodlí domova bez vzduchových bublin, a pokud se nějaké vyskytnou, můžete je snadno vytlačit.

UV tvrzené sklo pro Samsung S24 Ultra 5G - Jedná se o sklo, které má jinou montáž než všechna ostatní. K jeho montáži je třeba použít UV lepidlo a UV lampu. Toto řešení se nejčastěji vyskytuje u smartphonů se zakřiveným displejem, ale není to pravidlem. Tato skla vynikají lepší přilnavostí k obrazovce, což snižuje pravděpodobnost náhodného odlepení v kapse nebo kabelce.

Sklo na fotoaparát pro Galaxy S24 Ultra - Jedná se o tvrzená skla, která chrání čočky smartphonu S24 Ultra před rozbitím a poškrábáním. Díky montážnímu rámečku je nalepení skel neuvěřitelně snadné a rychlé, protože jsou umístěna v aplikátoru, takže je můžete nalepit všechna najednou.

FAQ - Často kladené otázky

#1 Je tvrzené sklo s tvrdostí 9H pro brýle S24 Ultra dostatečné?

Ano. Tvrzené sklo plně ochrání displej v případě pádu, takže nám obrazovka nepraskne. Neznamená to však, že ochranné sklo bude celé. Existuje velká pravděpodobnost, že se rozbije, ale svůj úkol splní.

#2 Je tvrzené sklo vhodné pro Samsung Galaxy S24 5G?

Ano, naše sklo je vytvořeno tak, aby dokonale odpovídalo rozměrům vašeho telefonu. Můžete si tedy být jisti, že když si zakoupíte příslušenství k chytrému telefonu od společnosti All4Mobi.cz, bude kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy S24 Ultra.

#3 Jaké sklo lze nejsnáze připevnit na displej telefonu Galaxy S24 Ultra?

Nejsnadněji se na displej Galaxy S24 Ultra nasazují skla, která mají v balení montážní rámeček. Patří mezi ně např: ERBORD Easy App, Spigen EZ FIT a ESR Protector Set. Všechny jsou dodávány s rámečkem - aplikátorem, díky němuž je nasazení skla snadnější než kdykoli předtím.

#4 Jsou všechna skla a fólie kompatibilní se čtečkou prstů na zařízení S24 Ultra?

V současné době testujeme naše skla na kompatibilitu s biometrickou čtečkou na telefonu S24 Ultra. Doporučujeme však, abyste po instalaci skel znovu nasadili čtečku prstů a zvýšili citlivost displeje.

#5 Vyplatí se nasadit skla na čočky telefonu Galaxy S24 Ultra?

Společnost Samsung nepochybně vytvořila telefon S24 Ultra s ohledem na fotografování. Vyplatí se proto chránit před možným poškozením čoček. Jedná se o velmi malý výdaj, který nás ušetří nutnosti výměny čoček v servisním středisku.

#6 Vyplatí se koupit ochranné sklo pro Samsung Galaxy S24 Ultra?

Nalepení skla proti špionáži na displej telefonu S24 Ultra má zjevné výhody i nevýhody. Chcete se dozvědět více - přečtěte si náš souhrn funkcí antispywarového skla v tomto článku.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 638 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-13
ok
2024-10-08
Vše super
pixel