Dodání zdarma od 800,00 Kč

Pouzdra na mobilní telefony

( počet produktů: 245 )

Kryty pro Samsung Galaxy S24 Ultra - ochrana a styl na nejvyšší úrovni

Hledáte dokonalé pouzdro pro svůj nový Samsung Galaxy S24 Ultra, které by poskytlo ochranu a funkčnost vašemu telefonu S24 Ultra? V naší nabídce najdete pouzdro, které zaručeně zajistí pohodlí i bezpečí vašeho smartphonu. Od tenkých pouzder, která příliš nezvyšují konstrukci smartphonu, přes o něco silnější pouzdra, která chrání fotoaparát a displej, až po nejpancéřovanější pouzdra, která udržují displej a fotoaparát v bezpečí díky integrovanému ochrannému rámečku z fólie a posuvnému krytu objektivu.

Pouze zobrazit Pouze zobrazit
BarvaBarva
+ Rozbalit- Skrýt
ZnačkaZnačka
+ Rozbalit- Skrýt
Typ případuTyp případu
MateriálMateriál
+ Rozbalit- Skrýt
Do MagSafeDo MagSafe

Proč si vybrat pouzdro pro Samsung Galaxy S24 Ultra?

- Ochrana: Pouzdro chrání telefon před pády, nárazy a poškrábáním.
- Styl: Kryt dodá vašemu smartphonu nový a jedinečný vzhled.
- Funkčnost: Pouzdro může obsahovat další funkce, jako jsou sloty na karty, stojánek a magnet, který je kompatibilní s magnetickými držáky do auta.

Jaké pouzdro si vybrat?

V naší nabídce najdete mnoho skvělých pouzder pro Galaxy S24 Ultra. Které byste si měli vybrat, aby co nejlépe vyhovovalo vašim preferencím? Zde je několik návrhů pouzder pro Samsung Galaxy S24 Ultra:

- Silikonová pouzdra pro S24 Ultra: Jsou pružná a lehká, přesto nezvětšují rozměry telefonu S24 Ultra a zároveň jej chrání před poškrábáním.

- Pancéřovaná pouzdra pro Samsung Galaxy S24 Ultra: Poskytují nejlepší ochranu telefonu Galaxy S24 Ultra před pády a nárazy a použití zvýšených okrajů kolem fotoaparátu a obrazovky jej chrání před poškrábáním, když telefon leží na plocho. Nejlépe chránící pouzdra pro Samsung Galaxy S24 Ultra jsou Urban Armor Gear, Spigen, Love Mei, Supcase a mnoho dalších pouzder, která najdete na All4Mobi.cz

- Kožená zadní pouzdra pro S24 Ultra: Jsou elegantní a stylová. Zvýšené okraje kolem displeje a fotoaparátu chrání před poškrábáním, když Samsung Galaxy S24 Ultra leží na plocho. Dodávají se v řadě krásných barev, které váš telefon S24 Ultra odliší od ostatních.

- Klopové pouzdro pro Galaxy S24 Ultra: chrání displej telefonu před poškrábáním a poškozením. Dodává telefonu S24 Ultra elegantní a byznysový styl. S funkcí stojánku, takže se můžete pohodlně účastnit videokonferencí nebo sledovat své oblíbené filmy.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 638 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-15
Vsechni v naprostém pořádku
2024-10-09
Všechno v naprostém pořádku
pixel